GRATIS VERZENDING IN NEDERLAND! VOOR 18:00 BESTELD VANDAAG VERZONDEN
0
Winkelwagen
€ 0,00
Voor diabetespatiënten is het erg belangrijk om goed voor hun voeten te zorgen, de meeste diabetespatiënten worden vroeg of laat geplaagd door een diabetische voet. De twee grootste risico’s voor diabetespatiënten zijn neuropathie en atherosclerose.
  • Bij neuropathie verliest u het gevoel in de voeten doordat het zenuwstelsel wordt beschadigd.
  • Bij atherosclerose neemt de bloedcirculatie af omdat de bloedvaten verharden.
Diabetes sokken zijn speciaal ontwikkeld om de oorzaken van een diabetische voet te bestrijden en zo voetproblemen bij diabetespatiënten te voorkomen.


Reflexwear diabetes sokken zijn wetenschappelijk getest

Reflexwear Diabetes sokken zijn vandaag de dag één van de meest wetenschappelijke en geavanceerde sokken op de markt. Revolutionaire technologie heeft het mogelijk gemaakt om een uniek garen te produceren welke gemaakt is van mineralen. Dit unieke garen heet Celliant. Reflexwear Diabetes sokken bestaan voor 90% uit Celliant garen.


Celliant diabetes sokken

Wat de Reflexwear diabetes sokken uniek maakt is het gebruik van Celliant garen. Wetenschappelijke onderzoeken hebben bewezen dat het Celliant garen zorgt voor hogere zuurstofniveaus in de huid en een betere doorbloeding. Dit maakt sokken die voornamelijk gemaakt zijn uit Celliant garen uitermate geschikt voor mensen met een diabetische voeten.


Waarom Reflexwear diabetes sokken?

Reflexwear diabetes sokken bestaan voor 90% uit Celliant garen. De Reflexwear diabetes sokken bieden optimaal draagcomfort door het ontbreken van drukpunten, de sokken hebben een vlakke teennaad en zijn niet knellend in de voet en het boord. Deze kenmerken maakt de Reflexwear diabetes sokken voor mensen met diabetische voeten de beste keus!

Het is wetenschappelijk bewezen dat de Reflexwear diabetes sokken de gezondheid van de voeten op de volgende punten verbeterd:
  • Verbetering van de bloedsomloop
  • Verbetering van het zuurstofgehalte in het bloed
  • Snellere wondgenezing
  • Pijn verlichten en neuropathie verminderen
  • De voet wordt warmer gehouden / regelt temperatuur
  • Optimaal draagcomfort door het ontbreken van drukpunten, de sokken hebben een vlakke teennaad en zijn niet knellend in de voet en het boord.Contact

Adres: 
Coenecoop 83B
2741PH Waddinxveen

Telefoonnummer: +31 (0)6 13 60 39 70

E-mail: info@reflexwear.nl
 

 

Zakelijke interesse?

Bent u als professionele voetverzorger of als wedeverkoper geïnteresseerd in onze producten? Klik hier voor meer informatie.

Inschrijven voor de nieuwsbrief
Aanmelden
Alle bedragen zijn inclusief btw

Powered by CCV Shop software webshop